joi, 9 decembrie 2010

WallPaper / Tapet Walltastic - Camere copii


Usor de pus în 12 paşi simpli. un tapetul pentru copii nu a arătat niciodată atât de bine. Nu stiim cum au stat copii atat de mult fara tapetul Walltastic.
Wallpaper cu viaţă ...
Nu doriţi să creaţi un dormitor pentru copiii dvs., care este amuzant, impresionant şi care va spori dormitorul lor, gradinita, loc de joacă sau sala de jocuri? Fiecare temă e de cea mai înaltă calitate şi are o caracteristica uimitoare, montarea în orice cameră cu 12 paşi simpli.
Hârtia folosită pe produs Walltastic ® au fost furnizate de companiile care adera la programul de gestionare durabilă a pădurilor şi ISO 14001 în scopul de a menţine şi îmbunătăţi calitatea mediului şi eco-sistemului.



INAINTE SA INCEPETI

Tapetul va veni în panouri. Vă recomandăm să aşezaţi panourile pe podea în ordinea corectă înainte de a începe, pentru a verifica pentru orice defecte. Dacă aţi găsi defecte, vă rugăm să contactaţi furnizorul dvs. înainte de a instala. Având în vedere că plasarea primul panou determină aspectul general al produsului finit, aveti nevoie de timp suplimentar şi de grija pentru a plasa corect.


INSTALAREA PANOURILOR


Urmaţi instrucţiunile producătorului de pe ordinea de instalare a panourilor. Nu aşteptaţi prea mult între instalarea  fiecarui panou sau panoul de design nu se va alinia corect. Tapetul începe să se usuce şi să contracte o dată pe perete, asa ca trebuie sa fiti pregatiti sa contunuati cu celalat panou inainte sa luati o pauza. Este normal ca panoul ud inainte de a fi lipit sa fie mai mare (1.25 cm), mai mare decat cand se usuca. Se îndepărtează cu grijă excesul de pastă de la partea din fata a tapetului folosind o cârpă moale. Nu insistati prea mult in inlaturarea adezivului sau puteti deteriora tapetul.


INSTRUCTIUNI


1. Selectaţi panoul numarul 12. Asezati panourile cu fata in jos pe o suprafata planaAplicati pasta pentru tapet şi poziţia pe perete3. Repetaţi paşii pentru piese 2-12.


succes.


In cazul in care nu va descurcati cu montajul puteti apela la designerii nostri. Alte informatii precum si tapetul pentru copii puteti gasi la WWW.DECORJUNKIE.COM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu